ELS TRES PARCS DEL BAIX LLOBREGAT MÉS POPULARS PER ANAR AMB NENS

Parc de Can Vidalet

vidaletEl parc de Can Vidalet, amb més de 140 anys d’història, és una de les zones verdes urbanes més importants d’Esplugues. Allà destaca el palauet d’estil neoclàssic, l’únic edifici original que es manté en peu. Un dels seus majors atractius són els valuosos elements antics que n’hi ha al parc: el palauet, el llac, l’estany, el safareig, la vegetació, etc. També podem gaudir de la seva característica organització de l’espai, que invita tant a jugar amb els petits com a descansar en zones de lleure. A més és un espai magnífic per anar amb bici i practicar esports.

Can Vidalet es troba molt bé comunicat amb el transport públic. Amb el bus es pot arribar amb les linies 57, 157, 158, L50, L52, L56, L6, EP1, EP4 i H2; amb el metro hi ha parada a l’L5 i amb el tram baix T1, T2 i T3 estan les parades Can Clota o Can Oliveres.

Parc de Torreblanca

El Parc de Torreblanca és un dels parcs més grans del Baix Llobregat. En ell podem trobar un llac en el qual podem oferir-li menjar amb un bon nombre d’ànecs. Les seves 10 hectàrees proporcionen espais per practicar diferents jocs o esports, espais de gespa o bancs per relaxar-se i un laberint ideal per jugar a amagar-se. El diumenge també podem veure el mercat de pagès, de productors del Baix Llobregat, que està situat al costat de l’entrada de dalt.006

El Parc de Torreblanca també es troba magníficament comunicat. Per una banda les línies de bus 63, L46, L50, L51, L52, L56, L57, L60, L61, L62, L64 i L65. Per altra banda, amb el tram-baix T3 podem arribar baixant a Consell Comarcal.

Parc de Can Mercader

El Parc de Can Mercader es pot considerar el parc més emblemàtic de Cornellà, ja que gràcies als veïns de Cornellà el parc va convertir-se en espai públic.

CanMercader_trenEl parc té una gran extensió d’11 hectàrees en les quals podem trobar un llac, jardins, miradors i camins que inviten a passejar. Un dels principals atractius és el trenet en miniatura que es troba a la part de sota i que és una fidel reproducció d’un tren real; a més es permet que les famílies pugin al trenet i es diverteixin donen un tomb pel parc. Altre reclam important és el Palau Mercader que està convertit actualment en museu.

Per arribar al parc de Can Mercader trobem diverses opcions: en bus amb les línies 95, L12, L52 i L82, amb el metro tenim la parada de Sant Ildefons de la línia 5, amb la RENFE (Estació de Cornellà) o via FGC (Estació d’Alameda).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s