ELS MILLORS PESSEBRES VIVENTS DEL BAIX

Us proposem quatre pessebres vivents per que gaudiu aquest nadal amb tota la familia.

Pessebre Vivent de Corbera

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat és la representació del naixement de Jesús a Betlem, és una manifestació cultural popular que ha esdevingut patrimoni immaterial, és un projecte clàssic de participació intergeneracional, és un referent actual de la llarga tradició teatral catalana que beu dels misteris i formes més genuïnes del teatre hagiogràfic medieval de Catalunya.

Més de 200 actors es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística, dins el marc incomparable del paisatge natural de la Penya del Corb.

Les representacions del nostre Pessebre Vivent es fan durant els mesos de desembre i gener, coincidint amb les festivitats de Nadal.

pessebre-vivent-de-corbera

Es tracta d’un dels pessebres vivents més importants i visitats de tot Catalunya.

Dins el públic es mou guiat per una narració per megafonia fidel al text evangèlic i enriquida per comentaris en prosa i poesia popular.

El vell somni de poder passejar-se pel pessebre de molsa, entre boscos, rius i figures vivents, envoltats de penya-segats i de fogueres amb pastors i rabadans que dormen al ras, es fa realitat a Corbera de Llobregat.

Data celebració: Fins al 13 de gener de 2019

Representacions a les 18h, 19h i 20h

Preu: Consultar

Pessebre Vivent a Sant Boi (Ciutat Cooperativa)

Representació en viu d’escenes del pessebre amb una mostra d’animals de granja, tallers per als més menuts i actuacions en directe. Organitza : Comissió de Festes de Cooperativa Molí Nou amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Lloc: Jardins Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Data celebració: 15 i 16 de desembre.

Hora: Dissabte 17:00 a 20:00 i diumenge 11:00 a 14:00 i 17:00 a 20:00h.

pessebre cooperativa

Pessebre Sant Feliu

Les representacions de Pessebre Vivent segueixen el guió de les escenes principals del naixement de Jesús. És un espectacle de color i música, on participen una quarantena de persones de totes les edats. Els passis duren 20 minuts i l’entrada es fa per la sala d’exposicions, des d’on comença un recorregut que arriba fins al menjador. L’entrada costa 3 euros i aquest cop es poden comprar online. El Pessbre Vivent l’organitza l’Associació Cultural Calaix de Sastre de Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

pessebre vivent sant feliu

Data celebració: 27, 28, 29 i 30 de desembre.

Representacions de 18h a 20h consultar horaris.

Lloc: Palau Falguera

Pessebre vivent parlat a Viladecans

Un viatge en el temps fins a la màgia de Betlem!

Una seixantena d’actors i actrius de totes les edats ens expliquen el Nadal amb veu pròpia. Un cop més, el Pessebre Vivent del parc de Can Ginestar representa amb tot detall 8 escenes màgiques de Betlem.  A més, per primera vegada, aquesta serà una activitat gratuïta. Les sessions seran a les 18, 19 i 20 h i hi ha també representacions amb els mateixos horaris els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre. Un cop es finalitzi el recorregut s’oferirà als assistents un got de brou calent o una copa de cava i un obsequi per als menuts de la casa.

nadal2017_pessebre_vivent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s