ALTAVEU EN FAMILIA 2019

EL MAJOR FESTIVAL DE ROCK DEL BAIX LLOBREGAT

Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, és un festival de línia oberta i plural. El pes específic dels noms propis –les individualitats–, la vàlua dels autors de casa i una promíscua debilitat per la barreja de llengües, cultures, estètiques i sonoritats és la definició més característica d’aquest festival, un dels més locals i més universals alhora.

Seguint la trajectòria que des de 1989 ens caracteritza, el Festival està estructurat en la Programació Altaveu, amb actuacions de personalitats musicals de primera línia, l’Altaveu Frontera, una secció competitiva de grups revelació del panorama musical català i d’altres iniciatives, com l’Atveu en Família toest relacionades amb la música.

7 DE SETEMBRE 2019 

DESPERTEM LA CURIOSITAT

Començarem la jornada amb un seguit de tallers i dinamització a les 11. L’objectiu serà el de despertar la curiositat tant del més petits, com dels més grans, amb les músiques del món.

Hi haurà jocs que permetin conèixer els artistes i seccions que hi participen a la 31a edició del Festival Altaveu i el Morsa Punxadiscos, s’encarregarà de l’acompanyament musical.

Després, serà el moment per el grup d’animació familiar Landry el Rumbero. Aquesta banda apropa als més petits el món de la rumba catalana amb ritme, bon gust i molta festa.

00-foto-Landry-031-1050x700

8 DE SETEMBRE 2019

EL PETIT ALTAVEU ELECTRÓNIC

Durant el matí, els sons electrònics conqueriran Sant Boi. La música techno sonarà de punxada per joves DJ’s d’entre 14 i 18 anys a càrrec de l’acadèmia de DJ i producció musical per nenes i nens Pioneer DJ Kids. Alguns d’aquests joves oferiran també tallers per ensenyar als nens i nenes a partir de 8 anys.

L’associació d’amics de la música electrònica de Barcelona, Ameba, farà un taller pràctic de producció musical, on els més petits podran crear ritmes i, sobre ells, construir cançons amb sintetitzadors de fruites!

Acabada l’hora dels tallers, a l’escenari de la plaça hi haurà una actuació d’una orquestra electrònica. Un conjunt de diversos productors musicals a l’escenari que intercanvien els papers durant el concert i van improvisant fent senyes. Així, un fa de director i els altres de diferents instruments, incloent amb ordinadors, seqüenciadors, sintetitzadors i caixes de ritmes. Comprovarem com aquest tipus de música es pot tocar, no només punxar!

22228098_1068219290014282_8328998834719506356_n

Mes info a http://festivalaltaveu.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s