Coneix-NOS

Fanm

és una guia dirigida als pares, mares, tiets, àvies, germans majors… que busquen plans de qualitat per passar temps amb els més petits de la casa. Podràs trobar llocs i activitats per gaudir en família amb un sol clic. Volem que les famílies curioses i inquietes com la nostra, ho tingui fàcil. Que els diners no sigui un impediment per anar o fer coses noves. Activitats relacionades amb l’esport, la cultura, el medi ambient, les festes populars i amb la solidaritat. Donem a conèixer ofertes d’oci familiar de pagament com a gratuïtes present en el Baix Llobregat.

ELS NOSTRES AVANTATGES

ENS INTERESSA LA TEVA OPINIÓ

A Fanmi ens interessa molt la vostra opinió i és per això que disposareu d’un formulari on poder realitzar preguntes, peticions o qualsevol tipus de comentari que l’equip de Fanmi analitzarà amb molta cura. .
A tots els esdeveniments que publiquem podreu afegir comentaris.

CONCIÈNCIA SOCIAL

L’objectiu de Fanmi és millorar el benestar de les famílies al Baix Llobregat mitjançant la millora del seu temps d’oci. Volem que les famílies ho tinguin fàcil per trobar moments per gaudir en família i que l’oferta dels serveis orientada a les famílies augmenti tant en quantitat com en qualitat.

CULTURA PER A TOTHOM

En Fanmi creiem que la cultura ha d’estar a l’abast de totes les famílies i per a això publicarem esdeveniments culturals gratuïts.